Gijs 2.0
KRO-NCRV

Bassie en Adriaan: 'We zijn niet kapot te krijgen'

  1. Nieuwschevron right
  2. Bassie en Adriaan: 'We zijn niet kapot te krijgen'

Paul Rabbering ontving zijn jeugdhelden Bassie en Adriaan. De clown en acrobaat kwamen langs om te vertellen over hun tentoonstelling én over hun boeken die binnenkort verschijnen.

Het misverstand dat Bas van Toor en Aad van Toor afzonderlijk van elkaar een boek schrijven omdat ze ruzie hebben is voor eens en voor altijd uit de wereld : Bas en Aad kunnen niet zonder elkaar! Onder het genot van een stuk slagroomtaart werd er dan ook veel gelachen!

In juli gaat in Vlaardingen een tentoonstelling van start waarin alle rekwisieten van Bassie en Adriaan te zien zijn: de rood-gele caravan, de auto én natuurlijk hun partner in crime: robot Robin!

Aad zit zo'n zeven maanden per jaar in Spanje, dus de broers zien elkaar niet vaak maar hebben wel regelmatig contact via Skype. Bassie woont in Vlaardingen, waar hij thuis veel tijd doorbrengt met zijn treintjes.

Meer weten over het populairste duo van Nederland? Luister de gesprekken hier terug:

Bassie en Adriaan: 'We zijn niet kapot te krijgen.'

Bassie: 'Ik loop spastisch, we gaan nu door het leven als Spassie en Adriaan.'

Ook voor de luisteraar van NPO Radio 2 zijn Bassie en Adriaan jeugdsentiment! Daarom ging de uitzending nog even door op Facebook met een livestream, waarin Paul vragen stelde van luisteraars.

(Beeld van livestream draait na een minuut een kwartslag)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie