Gijs 2.0
KRO-NCRV

Des'Ray geniet al 25 jaar van het succes met 2 Brothers on the 4th Floor

  1. Nieuwschevron right
  2. Des'Ray geniet al 25 jaar van het succes met 2 Brothers on the 4th Floor

Dreams, Never Alone en natuurlijk Come take my hand…. Het zijn inmiddels echte klassiekers uit de jaren 90! Des’Ray stond samen met rapper D-Rock garant voor deze grote hits van 2 Brothers on the 4th Floor. Nu, 25 jaar later geven ze nog steeds concerten. Omdat jubileum te vieren hebben ze een nieuw album uitgebracht.

25 jaar gelden zongen Des’Ray en Rapper D-Rock hun deel nog apart in. “En toen werd het opeens een hit..! Tja, toen moesten we elkaar wel gaan ontmoeten. Vanaf dat moment waren we een team!”
Ondertussen is hun act meer volwassen geworden…”Het gaat me er nog steeds om dat we mensen mee kunnen krijgen met het gevoel van de jaren 90. Ik geniet er altijd van hoe iedereen voluit meezingt!

Quote

Ik geniet er altijd van hoe iedereen voluit meezingt!

Des'Ray

Des’Ray heeft in eigen beheer een prachtig nummer uitgebracht. En ondertussen heeft ze 14 nummers klaar liggen en is ze aan het opnemen. Haar eigen muziek is een mix van pop, rock en country. “Natuurlijk hou ik ervan om feest te brengen met 2-Brothers, maar ik heb ook een andere kant. En die moet er ook maar eens uitkomen!
Deze zomer wil ze haar album afmaken en daarna uitbrengen.

Ster advertentie
Ster advertentie