Festival

Optreden BLØF op Concert at SEA live te horen op NPO Radio 2

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Optreden BLØF op Concert at SEA live te horen op NPO Radio 2

Op zaterdag sluit BLØF Concert at SEA af en dat optreden volg je live mee op NPO Radio 2.

Traditiegetrouw sluiten de mannen van BLØF het festival af. Op zaterdagavond 2 juli staan van 22.30 tot 00.00 uur op de Zeeland stage. Ben je er niet bij? Geen nood, wij zenden het volledige concert uit op NPO Radio 2. Luisteren kan via de radio of de gratis NPO Radio 2 app. Meekijken doe je via visual radio op nporadio2.nl/live of in de app. Tune in en mis niks van de laatste uren van het festival.

Zaterdag 2 juli

16:00 - 20:00 Giel en Bart
20:00 - 00:00 Wout en Frank

Zo volg je Concert at SEA op NPO Radio 2

Na twee succesvolle edities van Concert at HOME vindt dit jaar zoals vertrouwd voor de vijftiende keer Concert at SEA plaats en je hoort ons live vanaf het festival! Op donderdag 30 juni start de eerste uitzending met een live concert van Kensington. Je hoort intieme optredens van verschillende artiesten op NPO Radio 2 en natuurlijk hoor je veel live muziek vanaf de verschillende podia.

Onze kanalen

Heb je de gratis NPO Radio 2 app nog niet op je telefoon staan? Download 'm hier gelijk:
Download de NPO Radio 2 app voor iOS
Download de NPO Radio 2 app voor Android

Naast onze live-uitzending vanaf de Brouwersdam mis je vooraf, tijdens en na afloop niets van het festival via nporadio2.nl en de NPO Radio 2 Instagram, Facebook en Twitter. Wij zijn jouw oren en ogen aan de Zeeuwse kust!

Ster advertentie
Ster advertentie