Festival

Michelle David: 'Optreden op North Sea Jazz voelt als thuiskomen'

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Michelle David: 'Optreden op North Sea Jazz voelt als thuiskomen'

Michelle David & The True-Tones zorgde voor spektakel op de sessieplek op North Sea Jazz met een intieme show. Vooraf sprak ze met One'sy en vertelde ze over haar warme gevoelens voor het festival.

"Optreden op North Sea Jazz voelt als thuiskomen", vertelt Michelle David aan One'sy, voordat ze haar exclusieve sessie voor NPO Radio 2 speelt. "De sfeer backstage is zo warm, je ontmoet constant mensen waar je fan van bent." David stond eerder op de zaterdag al op het Darling-podium van het festival. "Het publiek was er helemaal klaar voor toen ik het podium opstapte."

De Amerikaanse zangeres is een vaste gast op North Sea Jazz, waar ze niet alleen graag optreedt, maar ook al de nodige optredens zag. "De show van Gregory Porter is waarschijnlijk de beste die ik hier ooit zag", vertelt ze. "Hij doet gewoon iets met mijn ziel. Maar iedereen die hier staat heeft iets, de line-up hier is altijd speciaal."

Bekijk het volledige interview hieronder:

Nagenieten: NPO Radio 2 live vanaf North Sea Jazz

Van 8 t/m 10 juli hoorde je NPO Radio 2 live vanaf North Sea Jazz. Check hier onze overzichtpagina met interviews, sessies en meer!

Meer soul en jazz

Luister voor meer soul, jazz, funk en disco elke zaterdag naar de NPO Radio 2 Soul Night van 18.00 tot 06.00 uur en het themakanaal NPO Radio 2 Soul & Jazz

Ster advertentie
Ster advertentie