Festival

RONDÉ plukt tijdens CAS vruchten van harde werk

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. RONDÉ plukt tijdens CAS vruchten van harde werk

NPO Radio 2 zendt live uit vanaf Concert at SEA. Ook Giel is er het hele weekend bij en heeft meerdere artiesten voor de microfoon gekregen. Zo ook RONDÉ.

Voorafgaand aan het optreden van RONDÉ op Concert at SEA interviewde Giel zangeres Rikki Borgelt en gitarist Armel Paap. Rikki had er toen overigens al een optreden op zitten: tijdens Cover at SEA, de opening van Concert at SEA, stond Rikki al met BLØF op het podium. Een vreemde gewaarwording voor Armel om hun lead zangeres nu met een andere band te zien.

Hard doorpakken beloond

Vijf jaar na hun debuut gaat Rondé beter dan ooit. “We hebben lang gewerkt om te komen waar we nu zijn, dus dat is genieten, en we kunnen nu na corona eindelijk weer spelen en muziek delen, wat ook genieten is”, aldus Rikki. Na Hard to Say Goodbye wordt nu ook Love Myself goed ontvangen met een Top 5 notering. Iets wat goed gevierd werd op Concert at SEA.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nagenieten: NPO Radio 2 live vanaf Concert at SEA

Van 30 juni t/m 2 juli vond Concert at SEA plaats en NPO Radio 2 was er ook het hele weekend bij. Check hier onze overzichtpagina's met interviews, speciale optredens en meer!

Ster advertentie
Ster advertentie