Festival

Tabitha geniet na van Concert at SEA: 'Heel veel liefde gekregen'

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Tabitha geniet na van Concert at SEA: 'Heel veel liefde gekregen'

Op de eerste dag van Concert at SEA gaf Tabitha een optreden op het Umoja podium. Bij Frank van 't Hof blikt de zangeres terug op haar show.

Eigenlijk zou Tabitha twee jaar geleden al haar Concert at SEA-debuut maakte, maar de pandemie gooide helaas roet in het eten. In 2022 kon ze ook niet naar Zeeland komen, al was dat wél om een vrolijke reden: de geboorte van haar kind.

Maar in 2023 was het eindelijk zover, en gaf Tabitha een show op de eerste avond van Concert at SEA. Met Frank van 't Hof blikt ze terug op haar optreden. "Het was heel leuk, geweldig publiek", vertelt ze. "Ik heb heel veel liefde gekregen."

Zeehondjes

"Ik denk dat dit de meest geweldige locatie ever in Nederland is", vervolgt Tabitha. "Ik heb dus gewoon een kleedkamer met uitzicht op zee. En dit staat nog niet op m'n rider, maar wie weet in de toekomst: we zien dus de hele tijd zeehondjes. Je wordt een soort klein kind als je zeehondjes ziet."

Bekijk het volledige interview hieronder:

Video niet beschikbaar

Nagenieten: NPO Radio 2 live vanaf Concert at SEA

Van 22 t/m 24 juni vond Concert at SEA plaats en NPO Radio 2 was er ook het hele weekend bij. Check hier onze overzichtspagina met interviews, speciale optredens en meer!

Ster advertentie
Ster advertentie