Festival

Musketiers op HIER Festival: 'Paskal weet precies wie hij moet uitnodigen'

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Musketiers op HIER Festival: 'Paskal weet precies wie hij moet uitnodigen'

Paskal Jakobsen staat op HIER Festival niet alleen als frontman van BLØF, maar ook als lid van Musketiers. Met andere leden Paul de Munnik en Bertolf heeft hij het met Carolien Borgers over de beleving van het festival.

Paskal Jakobsen draait overuren op HIER Festival: hij is in Ahoy niet alleen actief als organisator, maar staat ook met BLØF én Musketiers op het affiche.

Met het organiseren van festivals heeft de zanger, die ook aan de basis van Concert at SEA stond, al de nodige ervaring. "HIER ligt in het verlengde van wat we met Concert at SEA doen", legt hij uit. "Qua beleving ligt het in dezelfde lijn."

De ideale line-up

In de studio van NPO Radio 2 in Ahoy vraagt Carolien Borgers hoe Jakobsens collega's Paul de Munnik en Bertolf het organiseren van een festival zouden aanpakken. "Ik luister de laatste tijd veel naar Madison Cunningham", vertelt Bertolf. "Die zou ik meteen headliner maken."

"Ik zou in de hoek van Neil Young gaan zitten", droomt De Munnik over een internationale headliner. "Maar Paskal weet precies wie hij hier moet uitnodigen. We zijn hier op zijn feest."

Bekijk het hele interview hieronder:

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie