Festival

Bart interviewt The Script: 'Een bijzondere tijd om muzikant te zijn'

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Bart interviewt The Script: 'Een bijzondere tijd om muzikant te zijn'

Met The Script heeft Concert at SEA vrijdagavond een enorme internationale naam als dagafsluiter. Bart Arens praat voor het optreden met leden Danny O'Donoghue en Glen Power.

Voor de leden van The Script is het de tweede keer in korte tijd dat ze in Nederland staan: halverwege juni traden de Ieren nog twee keer op in de Ziggo Dome. "Het is heerlijk om alweer terug te zijn", geeft drummer Glen Power aan.

Volgens zanger Danny O'Donoghue blijkt juist nu hoe belangrijk livemuziek is. "We beseffen nu pas hoe avonden als deze echt nodig zijn", zegt de frontman over de terugkeer op het podium na een noodgedwongen pauze van twee jaar. "Het is niet alleen een avondje uit."

O'Donoghue geeft aan dat die afwezigheid voor nieuw perspectief heeft gezorgd: "Onze nummers hebben een hele andere lading gekregen. Wij hadden het geluk om als een van de eerste acts weer op tour te mogen, het was mooi om vol positiviteit weer naar buiten te treden. Het is een bijzondere tijd om muzikant te zijn, om schouder aan schouder met onze favoriete mensen onze favoriete nummers te zingen."

Bekijk het volledige gesprek hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nagenieten: NPO Radio 2 live vanaf Concert at SEA

Van 30 juni t/m 2 juli vond Concert at SEA plaats en NPO Radio 2 was er ook het hele weekend bij. Check hier onze overzichtpagina's met interviews, speciale optredens en meer!

Ster advertentie
Ster advertentie