Festival

Son Mieux speelt Tell Me More tijdens intiem optreden op Concert at SEA

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux speelt Tell Me More tijdens intiem optreden op Concert at SEA

Son Mieux maakte donderdagmiddag indruk met een knallende show op het hoofdpodium van Concert at SEA. De band gaf ook nog een intieme show voor NPO Radio 2: kijk hier naar de live-versie van Tell Me More!

De astronomische groei van Son Mieux van de laatste jaren wordt bewezen door hun plek in de Concert at SEA-programmering. "Ik realiseerde me net dat dit het podium was waarop we in 2019 een show hebben gedaan", zegt frontman Camiel Meiresonne vanaf het intieme Strand-podium op Concert at SEA.

Vervolgens stond de band in 2022 op de Umoja-stage van het Zeeuwse festival, en maken ze dit jaar hun opwachting op Zeeland, het hoofdpodium van Concert at SEA. Daar bewees Son Mieux de toegestroomde mensenmassa moeiteloos aan te kunnen, dankzij knallende versies van songs als Multicolor en Tell Me More.

Zo schiet Son Mieux uit de startblokken voor deze festivalzomer, waarin de band het drukker dan ooit heeft. "We staan op de main stage van Sziget", vervolgt Meiresonne. "Ik ben nog steeds een beetje in de war over die boeking. Ik vind het heel bizar dat we zo'n mooie spot krijgen. Het is een week voor Lowlands ook, dus die augustusmaand wordt wel gek."

Speciaal optreden

Naast die grote show op Concert at SEA gaf Son Mieux ook een intiem optreden voor NPO Radio 2. Op het strandpodium speelde de band hun meest recente single Tell Me More, die onlangs werd uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nagenieten: NPO Radio 2 live vanaf Concert at SEA

Van 22 t/m 24 juni vond Concert at SEA plaats en NPO Radio 2 was er ook het hele weekend bij. Check hier onze overzichtspagina met interviews, speciale optredens en meer!

Ster advertentie
Ster advertentie