Ekdom In De Ochtend

The Boxer Rebellion - 'Weapon'

  1. Nieuwschevron right
  2. The Boxer Rebellion - 'Weapon'

Gerard was zo blown away door de nieuwe single van The Boxer Rebellion dat hij er meer van wil. Daarom is 'Weapon' zijn 5-sterren Track.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Afgelopen vrijdag stonden de mannen van The Boxer Rebellion nog bij Gerard in de studio om hun hagelglansspiksplinternieuwe single 'Weapon' te spelen. Die liveversie was zo op de vroege ochtend minstens net zo goed als op plaat en daarom hoor je hem een week lang elke ochtend op NPO Radio 2.

'Weapon'

Dit is alweer de derde single van het vijfde album van de band. Het geluid blijft herkenbaar, maar zanger Nathan moet een beroep doen op zijn kopstem in plaats van het rustigere geluid dat je vaker hoort op de tracks van The Boxer Rebellion. We kunnen er lang of kort over praten... het klinkt gewoon hypnotiserend mooi. En wij zullen altijd blijven denken aan die vroege ochtend in juni.

The Boxer Rebellion

Tot slot nog een piepkleine toelichting over The Boxer Rebellion. De Britse band met Amerikaanse frontman is al jaaaaren bezig, maar in Nederland hoorden we eigenlijk voor het eerst van ze door de single 'Diamonds'. Dat geluid maakte zo'n in druk dat Nederland sindsdien een van de favoriete bestemmingen van de heren is.

Ster advertentie
Ster advertentie