Ekdom In De Ochtend

Alex Newell - 'Keep It Moving'

  1. Nieuwschevron right
  2. Alex Newell - 'Keep It Moving'

Het heeft alles wat Gerard wil in een liedje en daarom roept 'ie deze track van Alex Newell uit tot zijn 5-sterren Track. Logisch.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eigenlijk gewoon een heel erg funky discoplaatje, maar dan helemaal nieuwnieuwnieuw! Alex Newell kennen we al een beetje en nu is 'ie solo terug met een liedje dat Gerard op zijn lijf is geschreven en daarom roept 'ie hem uit tot zijn 5-sterren Track en hoor je hem deze week elke ochtend op Radio 2!

Alex Newell

Alex Newell, Alex Newell? Wie is Alex Newell ook alweer? De meesten zullen hem het eerst gezien hebben als nogal exentrieke deelnemer aan de realitytalentenjacht The Glee Project, waar hij uiteindelijk de rol van Wade "Unique" Adams aan overhield. Zingen kan 'ie wel, dat werd daar heel snel duidelijk.

'Keep It Moving'

En nu maakt 'ie zelf liedjes. Dat is net een ander vak, want niet iedereen die kan zingen, maakt fijne liedjes. Alex heeft daar geen enkel probleem mee. Een paar singles en een EP verder, kwam hij op de single 'Kill The Lights' met Nile Rodgers, DJ Cassidy en Jess Glynne overwaaien naar Nederland. Die track vond Gerard al geweldig, maar de nieuwe single 'Keep It Moving' is ook te gek!

Quote

Mocht de herfstdepressie haar intreden hebben gedaan, dan is het tegengif.

Gerard Ekdom
Ster advertentie
Ster advertentie