Ekdom In De Ochtend

Jack van Gelder gaat de muziek in

  1. Nieuwschevron right
  2. Jack van Gelder gaat de muziek in

Jack van Gelder heeft een plaat geschreven en zijn muzikale held Hans Vermeulen heeft hem gezongen. Kunnen we voorzichtig de conclusie trekken dat Jack de muziek in gaat?

Ja, je leest het goed! Jack van Gelder heeft een single gemaakt. Als schrijver voor zijn muzikale held Hans Vermeulen, niet als zanger.

Surprise, surprise!

Laten we bij het begin beginnen. In seizoen 2 van het tv-programma Toppop3, dat Gerard presenteerde, mocht elke gast een artiest toevoegen aan de Hall of Fame. Daar werd hun muzikale hoogtepunt vereeuwigd. Jack van Gelder was een van de gasten en die wilde dolgraag Hans Vermeulen van Sandy Coast (bekend van hitjes als 'The Eyes Of Jenny' en 'True Love That's A Wonder') toevoegen aan de helden.

Hans woont al tijden in Thailand en dat wist Jack natuurlijk ook. Des te groter was de verrassing toen Gerard als een ware Henny Huisman tóch zijn idool uit de coulissen wist te toveren. Flabbergasted, was hij en de mannen hebben altijd contact gehouden.

Jack schrijft single voor Hans Vermeulen

En wat blijkt... Jack van Gelder heeft een beetje muzikale ambities. Gewoon leuk voor erbij hoor, want hij wil er niet fulltime bezig zijn. Eén en één is twee en daarom bundelden Jack en Hans hun krachten. Hij schreef een liedje en Hans was er zo van gecharmeerd dat hij er wel wat in zag!

En zo geschiedde. Jack schreef het liedje 'The Shredder Of My Mind' en Hans heeft de muziek gemaakt en ingezongen. Het wordt de eerste single van Hans' nieuwe album dat in januari uit moet komen. De tekst is een beetje autobiografisch en zeker weer heel wat anders voor Jack van Gelder. We moeten wel nog even wachten op de release, maar misschien heeft de voetbalkenner wel een hit in handen!

Ster advertentie
Ster advertentie