Ekdom In De Ochtend

Anouk brengt dit jaar nog 2 platen uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Anouk brengt dit jaar nog 2 platen uit

Een klein maandje voordat Anouk met haar nieuwe plaat uitkomt, kan Gerard het niet laten om even te bellen met de zangeres die helemaal overstroomt van inspiratie.

Nieuws? Roddels? Ruzie? Nee, eigenlijk allemaal niet, maar het was eigenlijk gewoon heel gezellig om even met Anouk te bellen zo een paar weekjes voor de release van haar nieuwe album Queen For A Day. Met Gerard had ze het gewoon lekker over muziek maken en haar nieuwe plaat.

Plaat 1: pop, plaat 2: blues-funk

Wat kunnen we zeggen? Queen For A Day wordt een échte popplaat en later dit jaar komt er nog een album uit van Anouk. Die is dan wat meer underground, bluesy en funky, zodat ze wel haar muzikale ei een beetje kwijt kan.

Fit worden in 2016

Ondertussen is ze natuurlijk hoogzwanger en omdat je dan voor twee moet eten, zijn de kilootjes er tijdelijk even aangevlogen. Voor 2016 staat na de zwangerschap in de planning dat ze weer helemaal fit wordt, zodat het jaar erop op tour kan met haar nieuwe platen. 2017 moet dus wat "energieker" worden.

En verder? Verder is Anouk gewoon heel goedgemutst en kan ze niet wachten om haar plaat aan de wereld te laten horen... Nog even geduld...

Ster advertentie
Ster advertentie