Ekdom In De Ochtend

Franks Dirty Job: dieren opzetten

  1. Nieuwschevron right
  2. Franks Dirty Job: dieren opzetten

Frank stak de handen uit de mouwen en in een dood beest, want voor de vierde Dirty Job zette hij een kraai op. Moet ook gebeuren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Of je poes nu is heengegaan of er een mooie vogel tegen je raam is gevlogen, soms kun je van een overleden beestje maar moeilijk afscheid nemen. Dan is er een oplossing: je kunt het diertje laten opzetten. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, daar zijn professionele preparateurs voor nodig en dat bracht Frank bij zijn vierde Dirty Job.

Franks Dirty Job: een kraai uit de vriezer opzetten

Want niet alleen het idee van het stropen, leeghalen en opvullen van een net ontdooid dier is niet iets waar iedereen fan van is, ook zit je bij een klein foutje binnen de kortste keren onder het bloed. En laat Frank daar nou precies niet tegen kunnen! Gelukkig heeft 'ie een vaste hand en kon hij de preparateurs van De Museumwinkel in Nijmegen een ochtendje helpen met het opzetten van een kraai. Respect hoor!

Heb jij nog een dirty job? Mail dan naar ekdomindeochtend@radio2.nl en wie weet komt Frank je volgende week wel een handje helpen!

Ster advertentie
Ster advertentie