Ekdom In De Ochtend

De Kluis: Sousister - 'Through Before We Started'

  1. Nieuwschevron right
  2. De Kluis: Sousister - 'Through Before We Started'

Rechtstreeks vanuit België laat Soulsister een hele lekkere mix van pop, rock en soul horen. Maarja... je hoort ze bijna nooit meer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is geen kerstplaat, maar toch staat 'ie bij Gerard steevast in de decemberplaylist. Verder hoor je 'm nooit, dus mocht 'Through Before We Started' van van onze zuiderburen Soulsister uit De Kluis.

Oeps!

Toen Gerard nog hielp bij zijn ouders in de bloemen- en plantenzaak, verzorgde hij ook de muziek. Altijd al een muziekkenner en playlistmaker geweest. In december was dat uiteraard een speciale kersplaylist en door een onoplettend moment stond daar per ongeluk 'Through Before We Started' tussen.

Decembergevoel

Dus hoorde je tussen 'Once Upon A Long Ago' en 'Driving Home For Christmas' een plaat die helemaal niets te maken had met kerst. Maarja, daardoor heeft Gerard wel altijd het decembergevoel bij het horen van dit liedje.

Eén hitje

In thuisland België kwam dit chanson nog in de top 10, maar in Nederland deed het helemaal niks. Hier scoorde Soulsister maar één hitje: 'The Way To Your Heart'. Ook een hele leuke plaat, maar toch haalt Gerard zo in december die andere uit De Kluis.

>> Alle liedjes uit De Kluis

Ster advertentie
Ster advertentie