Ekdom In De Ochtend

Nashville dag #5: it's a wrap!

  1. Nieuwschevron right
  2. Nashville dag #5: it's a wrap!

Nog even naar The Grand Ole Opry, programma maken, een Amerikaanse topact in de studio... Het is klaar!

Het zit erop! Vijf bomvolle dagen met muziek, interviews, muziek, bezoekjes, muziek, autoritten, muziek en muziek. Wat een week in Nashville, met recht Music City genoemd.

Grand Ole Opry

Maar we zouden niet naar huis gaan voor we de Grand Ole Opry hadden gezien. Het langstlopende muziekprogramma ter wereld, komt (natuurlijk!) vanuit Nashville en heeft nu een gigantisch auditorium-achtig gebouw waar wekelijks de liveshow wordt gemaakt. Bizar om het te zien, vooral als radiomaker. De tour was wat aan de saaie kant, het gebouw gelukkig niet.

Brothers Osborne live

In de studio werden we verblijd met een bezoekje van de gebroeders Osborne. Misschien hier niet bekend, maar in de VS zijn The Brothers Osborne grote meneren hoor. Hun plaat 'Stay A Little Longer' is bijvoorbeeld genomineerd voor een Grammy. En die mannen kwamen gewoon in ons kleine studiootje op 18th Street in Nashville. Prachtig, ook akoestisch.

Het zit erop!

En dat was hem! Nu is het zaak om alles te verwerken, zowel in ons hoofd, als in al het fantastische materiaal wat we hebben kunnen maken in Nashville. Een week vol muziek kun je het beste laten bezinken door even een plaat op te zetten, je ogen dicht te doen en eindelijk te relaxen...

Ster advertentie
Ster advertentie