Ekdom In De Ochtend

Nashville dag #3: Ryman Auditorium, Blue Bird Cafe en Sam Hunt

  1. Nieuwschevron right
  2. Nashville dag #3: Ryman Auditorium, Blue Bird Cafe en Sam Hunt

Een heel lekker begin van de dag met de crème de la crème van de countrybizz in een legendarische concertzaal. Daar zou het op dagje drie niet stoppen.

Een goed begin is het halve werk zeggen ze. Dat leek op de derde dag helemaal te kloppen, want in het Ryman Auditorium vielen we met onze neus in de boter. Er bleek namelijk een nogal bijzonder evenement bezig te zijn waarbij de allerbeste en -populairste country-artiesten van het moment allemaal één liedje speelden.

Verhalen uit het Ryman Auditorium

Daar liepen we ook Lisa tegen het lijf. Een all American vrouw die het nodige kon vertellen over de historie van het gebouw dat ooit als kerk begon en uitgroeide tot een van de meest bijzondere en fijne concertzalen ter wereld. Ook zat ze vol verhalen over die artiesten en wat zij uitspookten. Nog een keer in de boter met die neus van ons.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blue Bird Cafe

Het bleef rennen en vliegen, want na een ritje kwamen we stipt op tijd aan bij onze afspraak met Rob van Disseldorp. Weer een landgenoot die door de liefde naar Nashville getrokken werd en daar in de muziek terecht is gekomen. In zijn geval scoorde hij een droombaan in het Blue Bird Cafe. Hij had nog een gigantisch mazzeltje voor ons: we mochten bij de vroege show aanwezig zijn. Met onze neus bovenop de singer-songwriters zaten we in het ramvolle café te genieten. Voor het eerst vandaag eventjes rust.

Sam Hunt

Not for long! Want na wat eten stond er nog wat leuks op het program: een interview met Sam Hunt. Hij gaat superlekker met zijn ‘Take Your Time’ in ons landje, maar in de VS is hij een nog véél grotere meneer. Letterlijk ook wel, want bij het interview met Gerard torende hij een kop boven onze presentator uit. In zijn kleedkamer werd het gewoon supergezellig.

En dan door met de uitzending. Die uren vliegen voorbij gedurende de dag en dat gold ook voor de uren tijdens de show. Daar kregen we nog een traktatie in de vorm van ‘Sisters Brothers’ van Drew Holcomb die voor ons een hectische, maar heel memorabele dag in stijl afsloot.

Ster advertentie
Ster advertentie