Ekdom In De Ochtend

Roxeanne Hazes heeft door succes geen tijd voor bruiloft

  1. Nieuwschevron right
  2. Roxeanne Hazes heeft door succes geen tijd voor bruiloft

Roxeanne Hazes kwam vanmorgen in de show haar instant klassieker 'Ik was toch je meisje' zingen. Voor d'r optreden vertelde ze over haar bruiloft, waar ze door het onverwacht grote succes van haar zangcarrière voorlopig totaal geen tijd voor heeft!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Het is niet te geloven": we hadden vanmorgen gewoon Roxeanne Hazes over de vloer! De debuterende zangeres gaat hard het succes van haar vader achterna: ze heeft het nu zelfs zó druk, dat ze geen tijd overhoudt om dingen te regelen voor haar aanstaande bruiloft met verloofde Erik.

VOORLOPIG GEEN BRUIDSJURK

"Door alle hectiek rond 'Ik was toch je meisje' vergeten we een beetje aan onze bruiloft te denken," zegt Roxeanne tegen Gerard. "Het is nu alleen maar werk, werk, werk. Dat is leuk, maar het is natuurlijk ook leuk om met de bruiloft bezig te zijn. Ik ga eerst dit najaar touren, daarna wil ik volgend jaar op een mooie, warme zomerdag trouwen."

NIEUW ALBUM

Voor de tour begint, komt eerst Roxeanne's debuutalbum uit: In mijn bloed. "Dat is ook de titel van mijn lievelingsliedje op het album. Die wilde ik ook als eerste single uitbrengen, maar ik heb goed geluisterd naar mijn platenbaas Kees de Koning. Die zei: 'Rox, geloof me nou, mensen moeten even aan je wennen. 'In mijn bloed' is meer edgy, wat alternatiever, terwijl 'Ik was toch je meisje' met het ene been in het volkse staat, maar ook een poppy-kantje heeft."

WENNEN AAN SUCCES

Het grote succes van 'Ik was toch je meisje' zag ze niet aankomen. "Ik had het niet verwacht, de reacties zijn erg lovend. Dat doet wel echt iets met je."

Ster advertentie
Ster advertentie