Ekdom In De Ochtend

Disclosure & Al Green - 'Feel Like I Do'

  1. Nieuwschevron right
  2. Disclosure & Al Green - 'Feel Like I Do'

De mannen van Disclosure maken lekkere muziek. Al Green ook. Daarom kon hun gezamenlijke single 'Feel Like I Do' ook alleen maar ook heel goed zijn!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hij is funky, je kunt erop dansen, er zit een bak soul in én hij is spiksplinternieuw. De single 'Feel Like I Do' van Disclosure met Al Green is deze week Gerards 5-sterren Track en daarom hoor je hem een week lang, elke ochtend in de show.

Disclosure

Guy en Howard Lawrence hebben geen introductie meer nodig. Ze hoorden het enorme talent van Sam Smith al en zetten hem direct op hun plaat 'Latch', wat een behoorlijk hitje werd. Maar ook 'You & Me' en 'Omen' hoorde je vaak op je radio of tijdens het stappen. Je kunt niet stil blijven zitten bij de muziek van Disclosure.

Al Green

Waar Disclosure eigenlijk net komt kijken, timmert Al Green al jaren aan de weg. Geboren in de jaren veertig, opgegroeid in Amerika in een muzikale omgeving. In de seventies ging het helemaal hard met zijn carrière en door zijn gigantische talent en gouden keeltje, werd hij een van de belangrijkste soulzangers uit dat decennium.

Goed + goed =...

Dat betekent twee topacts op één liedje nu! Daarom is 'Feel Like I Do' van de nieuwe Disclosure-EP uitgeroepen tot Gerards 5-sterren Track. Dat is heerlijk.

Ster advertentie
Ster advertentie