Ekdom In De Ochtend

Luukraak door de Week met hele gekke hobby's

  1. Nieuwschevron right
  2. Luukraak door de Week met hele gekke hobby's

Van paddestoelen zoeken tot spelen met poppen tot eten tot je er dood bij neer valt. Het was de week van de gekke hobby's die niet altijd een even goed idee zijn.

Luuk Ikink schoot weer in een paar op zijn minst opmerkelijke nieuwsfeiten de afgelopen week door. Net als elke keer, lijkt deze week nog wel gekker dan die daarvoor. Deze keer lag de focus op hobby's.

Zo hebben mensen in het bos steeds minder paddestoelen om kapot te trappen, door bijvoorbeeld stikstof in de lucht. Is op zich niet erg, want een wijze boswachter zei ooit: voor alles wat verdwijnt, komt wat anders terug.

Freaky poppenbeurs

Wat niet terugkomt, zijn je kinderen als die uit huis gaan. Het leven gaat zoals het gaat. Je krijgt een relatie, krijgt kinderen, voedt die op en als ze het huis verlaten koop je 40 poppen om te doen alsof het je kinderen zijn. Supernormaal op de poppen- en teddyberenbeurs.

En verder waren er volwassen mannen die steentjes op het water gooiden, werd de calorieënbom pizza frikandel speciaal gelanceerd en ga je sowieso dood als je vlees eet. Achja, zolang je met je treintje kunt spelen, is er niks aan de hand.

Ster advertentie
Ster advertentie