Ekdom In De Ochtend

3JS live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. 3JS live bij Ekdom in de Ochtend

Jan, Jaap en Jan waren in de studio bij Gerard! Eindelijk!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gewapend met een nieuwe sound en bijbehorende single stonden ineens de 3JS in de Radio 2-studio bij Gerard. De mannen go way back, maar toch was dit nog niet eerder voorgekomen. Uniek momentje dus! Wat ook uniek was, was die te gekke livetracks die ze speelden, want klonk 'Misschien Niet Nu' op cd al lekker, live staan de 3JS ook als een huis.

3J's in de studio! Over het nieuwe album, optreden en hun helden

Voor het nieuwe album, waar de mannen nu heel druk mee zijn, hebben ze nieuwe samenwerkingen gezocht met schrijvers en producers waar ze voorheen nooit mee werkten. Zo kwamen ze bij die nieuwe frisse sound uit. Voor wie het ook naar meer smaakt: nog even geduld, want er moeten nog heel wat liedjes afgemaakt worden voor het album uit je speakers kan klinken.

Helden van de Top 2000

In de tussentijd zie je de mannen ook nog op het Top 2000-podium, want ze zijn een van de acts van de line-up voor de spetterende avond waar de mooiste liedjes uit de Top 2000 uitgevoerd worden door de crème de la crème van de Nederlandse muziekbizz. Hun helden? U2, The Doors en... Paul Weller! Van die laatste coverden ze een hele mooie plaat uit de Top 2000 om hun bezoekje aan Ekdom in de Ochtend in stijl af te sluiten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie