Ekdom In De Ochtend

Tiggs Da Author - 'Swear Down' ft. Yungen

  1. Nieuwschevron right
  2. Tiggs Da Author - 'Swear Down' ft. Yungen

'Swear Down' van Tiggs Da Author met een beetje hulp van Yungen, Gerard zweert er deze week bij! Daarom hoor je 'm elke ochtend in Ekdom in de Ochtend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Doe je ogen dicht, zet dit liedje op en geniet je helemaal kapot tijdens die indian summer in Nederland. De seizoenen staan op shuffle en daardoor past Gerards nieuwe 5-sterren Track des te beter bij de tijd van het jaar. Maar eigenlijk was deze in de winter ook prima, want 'Swear Down' van Tiggs Da Author met Yungen is gewoon een heel lekker liedje.

Tiggs Da Author

Maar wie is toch die man achter dit hele fijne chanson? De enorm goedlachse rapper/zanger werd geboren in Tanzania, groeide op in Londen en vanaf zijn 16e maakt hij muziek. Hij kreeg een extra zetje door DJ Fingers, een rapper en dj die hem de fijne kneepjes van het vak leerde.

Voor zijn platen haalt hij zijn inspiratie uit alle stijlen die je maar kunt bedenken, van Oost-Afrikaanse jazz tot Grime tot Motown. Vandaar dat zijn liedjes ook niet he-le-maal in één hokje te stoppen. We kunnen de mix van pop, hiphop, reggae en een vleugje jazz maar het beste samenvatten als 'lekker'.

'Swear Down'

Hij scoorde al een klein succesje met het zwaar door reggae beïnvloede 'Georgia' en zijn track 'Run' scoorde al een plekje op soundtrack van de game Fifa 16, inmiddels een eer om daarbij betrokken te zijn. Nu zijn we aanbeland bij 'Swear Down' dat met een heerlijk catchy gitaartje begint en nog even het laatste staartje zomer in huis haalt in september.

Hij wordt bijgestaan door zanger Yungen die het geheel heel fijn afmaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie