Ekdom In De Ochtend

Dit zijn de meest absurde klachten bij het reisbureau

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de meest absurde klachten bij het reisbureau

Van 'te veel Spanjaarden in Spanje' tot 'kunnen jullie de siësta afgeschaffen?'... Reisorganisatie Thomas Cook heeft de meest bizarre klachten op een rij gezet.

Niet elke vakantie is perfect, dat weten we ook wel. Dan is het ook helemaal niet gek om een klacht in te dienen over bijvoorbeeld je superslechte hotel, smerige zwembad of uuuuuuren vertraagde vlucht.

Bizar overzicht

Maar dat geldt niet voor elke klager die achteraf terugkomt bij het reisbureau. Jeroen kwam 's ochtends vroeg een overzicht bij een Belgische site tegen van de meest bizarre klachten bij reisorganisatie Thomas Cook. En die waren nogal... bizar. Jeroen nam de gekste even door...

Jeroen neemt de meest bizarre klachten bij het reisbureau door

  • Een familie boekte een reis naar Zuid-Spanje en klaagde over... te veel Spanjaarden. "Iedereen is Spaans en spreekt Spaans, niemand kan Nederlands!"
  • Op de hotelkamerdeur hing aan de binnenkant een "do not disturb"-bordje, waar de gasten van schrokken en daardoor niet naar buiten durfden. Uiteindelijk raapte de man de moed bij elkaar om naar de receptie te gaan. Die snapte totaal níet waar de man een probleem van maakte.
  • Een Britse klacht over vakantie in het Caraïbisch gebied. Zij hoorden dat gasten uit de VS 3 uur onderweg waren naar deze bestemming en zij 9 uur. "Hoe kan dat!?" Tsja... het is voor een reisorganisatie ook moeilijk om geografische afstanden te veranderen.
  • Bij een vakantie in India kreeg een familie veel curry voorgeschoteld. "Het lijkt wel een soort nationaal gerecht! En wij houden helemaal niet van pikant eten!"
  • Door een foutje kreeg een koppeltje, in plaats van twee losse bedden, een kingsize bed. Negen maanden later beviel de vrouw van een kind en hield het hotel verantwoordelijk voor haar zwanger worden. Want ja... dan hadden ze ze maar niet in een tweepersoonsbed moeten leggen.
  • In Spanje waren ineens allemaal winkels dicht na de lunch vanwege de siësta. "Wat een luie winkeliers," klaagden de vakantiegangers. "Kunnen jullie die siësta niet even afschaffen!?"

>> Check meer bizarre klachten bij HLN.be

Ster advertentie
Ster advertentie