Ekdom In De Ochtend

Matt Simons speelt wonderschone Racoon cover

  1. Nieuwschevron right
  2. Matt Simons speelt wonderschone Racoon cover

Maar vergeet ook die te gekke track van hemzelf niet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wakker worden Matt Simons. Ja, je kan zo'n grap toch niet laten liggen. Zeker omdat dat muzikaal gezien helemaal geen straf is. Op een zomerse morgen stond hij weer stralend bij Gerard in de studio. Met een bakje yoghurt, want hij leeft helemaal gezond en dat is 'm aan te zien.

Beloofd

Afspraak is afspraak, want toen Gerard op 19 april naar The States belde om meer te weten over Matts nieuwe single 'We Can Do Better', planden ze meteen de afspraak voor een live-optreden bij Radio 2. Dat is namelijk altijd een goed idee.

Hij kon nu nog meer vertellen over de plaat, want hij schreef hem toen hij met het idee speelde om zijn vriendin (nu verloofde, ze zei ja) ten huwelijk te vragen. Hij vond namelijk dat het dan beter moest worden, beter moest zijn, elkaar beter maken... Nou, je snapt 'm. Het leverde in elk geval een te gekke plaat op.

'Oceaan' in het Engels

En Matt Simons mocht niet weg voor hij een cover speelde uit de Top 2000. Hij had wel een leuk ideetje: een Nederlandstalige track verbouwen naar iets waar hij taalkundig wel uitkwam. Hij koos een mooie: 'Oceaan' van Racoon werd iets van 'Ocean Blue'. In ieder geval heel, héél mooi.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie