Ekdom In De Ochtend

De Kluis: George Michael - 'December Song (I Dreamed Of Christmas'

  1. Nieuwschevron right
  2. De Kluis: George Michael - 'December Song (I Dreamed Of Christmas'

Een bijzonder project van George Michael en nog een kerstplaat ook. Kon niet anders dan een favorietje van Gerard worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Deze plaat is Gerard op het lijf geschreven, want niet alleen is hij van George Michael (waar 'ie stiekem een zwak voor heeft), maar het is ook nog eens een kerstplaat. Het is december dus mocht Gerard 'm eindelijk uit De Kluis halen.

'December Song (I Dreamed Of Christmas)' is een apart project en een heel zielig, bijzonder liedje, maar Gerard vindt 'm zo ongelooflijk mooi.

Gratis!

Met de kerstgedachte in het achterhoofd bood George Michael deze track (met Sinatra-sample) op eerste kerstdag 2008 gratis aan op zijn site. Kon je gewoon downloaden voor niks. Pas een jaar later volgde de fysieke, officiële release. En daarna volgde nog een aantal re-releases. Maar de track haalde het natuurlijk nooit bij George's klassieker met Wham!.

Toch zelf gedaan

De track was overigens bedoeld voor de Spice Girls, maar die wilden niet. Michael Bublé stond ook nog op de wishlist, maar toen besloot George het toch zelf te doen. Het resultaat is er wel naar! Uit De Kluis: 'December Song (I Dreamed Of Christmas)'

>> Alle liedjes uit De Kluis

Ster advertentie
Ster advertentie