Ekdom In De Ochtend

Oma Roos uit Amsterdam 3e genomineerde voor Granny Award

  1. Nieuwschevron right
  2. Oma Roos uit Amsterdam 3e genomineerde voor Granny Award

Wát een leuke oma, die Oma Roos uit onze hoofdstad. Zij maakt het rijtje genomineerde oma's voor de Granny Award compleet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De club genomineerde oma's voor de Granny Award 2018 is compleet met de toevoeging van Oma Roos uit Amsterdam. Dat betekent dat de drie leukste oma's van Nederland bekend zijn en toegegeven: ze zijn ook echt heel leuk. Maar echt!

Oma Roos: actief en lief

Op woensdagmorgen vroeg ging dj-vriendje Frank van 't Hof naar Amsterdam, want daar woont Oma Roos. Volgens haar kleinkind is er geen oma die meer in het leven staat dan haar 82-jarige omaatje. Zo staat ze bijvoorbeeld twee keer in de week te koken voor een compleet American football-team, is ze actief op Facebook en zet ze zich in voor de American football-club waar ze maar kan. En dat met 1 meter 40. Actief en lief! Zo zien we de oma's het liefst en daarom verdient ze die nominatie dubbel en dwars!

Stemmen!

Vanaf nu, direct nadat deze derde genomineerde oma bekendgemaakt is, kun je stemmen op de finale van de Granny Award. Misschien wel op Oma Roos uit Amsterdam. Of op een van de andere genomineerden. Mag ook!

>> Alles over de Granny Award 2018

Ster advertentie
Ster advertentie