Ekdom In De Ochtend

Tiny Little Bigband live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Tiny Little Bigband live bij Ekdom in de Ochtend

Met een bigband is het altijd een feestelijke, kerstige bedoening. Dat was precies wat er gebeurde met de Tiny Little Bigband in de studio!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gerard en de Tiny Little Bigband go waaaaay back. Als er namelijk een flinke blazerssectie in een liedje zit, vindt Gerard het over het algemeen meteen een nét iets beter liedje en laat je wat betreft blazers helemaal gebakken zitten bij de Tiny Little Bigband. Met volledige bezetting fleurde de bigband de grijze, koude dinsdagmorgen op in de NPO Radio 2-studio.

Aanleiding voor het bezoekje nu, was de release van de EP It's Gonna Be A Corny Little Christmas. In de week voor kerst kon het ook niet anders dan dat de band langskwam voor een kerstplaat live in de studio. Bij het horen van 'Two Little Birds' komen de spreekwoordelijke sneeuwvlokjes direct naar beneden dwarrelen.

'Ho, hoho!'

Maar de mannen wilden, als ze er toch waren, ook met alle liefde hun klassieker 'You Put The X in X-Mas' spelen. Je kunt die track bijna niet hebben gemist als je weleens naar Gerard luistert rond de kerst. Gerard zelf kon ook niet stilzitten en pakte de sleebellen om mee te spelen in het orkest!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie