Ekdom In De Ochtend

De Kluis: George Michael - 'Something To Save'

  1. Nieuwschevron right
  2. De Kluis: George Michael - 'Something To Save'

Er komt een nieuwe versie uit. Leuk, maar Gerard heeft altijd al gehouden van Listen Without Prejudice van George Michael en dit liedje in het bijzonder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uiteraard moest George Michael een keer uit De Kluis bij Gerards Hall of Fame-week vanuit Londen. Hij nam er een hoop op, woonde er en overleed er. Hij koos een albumtrack die je dus nooit op de radio hoort, maar zó mooi is! Geniet van 'Something To Save'.

Listen Without Prejudice

Op 20 oktober komt het album Listen Without Prejudice, Vol. 1 opnieuw uit met allerlei extra's en toeters en bellen. Gerard kijkt er naar uit, want hij vond de 'gewone' versie al prachtig. Daarbij komt ook een docu uit over George waar hij zelf tot vlak voor zijn overlijden aan meewerkte. Gerard wil het allemaal weten!

'Something To Save'

Terug naar de muziek. Listen Without Predjudice, Vol. 1 staat vol met singles, allemaal succesvol. Maar de albumtracks zijn ook werkelijk prachtig. 'Something To Save' is een van Gerards favorieten en daarom was 'ie helemaal blij toen hij hem eindelijk uit De Kluis mocht halen.

>> Alle liedjes uit De Kluis

De Kluis: George Michael - 'Something To Save'

Ster advertentie
Ster advertentie