Ekdom In De Ochtend

Gefeliciteerd! Jodan Boys stuntten in KNVB Beker

  1. Nieuwschevron right
  2. Gefeliciteerd! Jodan Boys stuntten in KNVB Beker

Volledig tegen alle verwachtingen in won het team van Gerards vaste voetbalanalist in de KNVB Beker van Go Ahead Eagles. Dat is wel een felicitatie waard.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Forza Jodan Boys! Dit had niemand verwacht! De club van de man die elke maandag de voetbalanalyses op onnavolgbare wijze verzorgt bij Gerard in de show pakte de winst in de KNVB Beker. Sterker nog: hoofdklasser Jodan Boys won terecht van eredivisieclub Go Ahead Eagles!

Dubbeldikke Felicitatieservice

Teammanager Maarten Westerduin gloeide op the morning after nog helemaal na van het ongelooflijke feest en de bizarre presatie van de Goudse voetballers. Deze vriend van de show verdiende natuurlijk een dubbeldikke Felicitatieservice! GEFELICITEEEEEEEERD!

Even terug naar het begin beginnen, want waarom is Maarten eigenlijk vriend van de show? Nou, in maart vorig jaar maakte Edwin van der Sar zijn eenmalige comeback onder de lat bij zijn cluppie v.v. Noordwijk. Wij belden toen met de teammanager van de tegenstander van die bijzondere pot voetbal: Maarten Westerduin van de Jodan Boys uit Gouda. Een man met een goud verhaal!

Speciale band

Sindsdien hebben de Jodan Boys een speciale band met Ekdom in de Ochtend. Op verzoek nam Gerard ook een paar filmpjes op om de mannen een hart onder de riem te geven. Nu, nog naschuimend na de legendarische wedstrijd in Deventer, heeft Maarten een bedankje terug. Maargoed... nog een pot in de KNVB Beker, dus eigenlijk moet Gerard ook weer aan de bak. We duimen voor een gunstige loting voor 'onze' Jodan Boys.

Ster advertentie
Ster advertentie