Ekdom In De Ochtend

Help de liefde! Marije zoekt man met vetplant

  1. Nieuwschevron right
  2. Help de liefde! Marije zoekt man met vetplant

Op Haarlem Centraal liep Marije in de plantenwinkel een charmante man tegen het lijf. Ze vond hem héél leuk en wil met hem op date. Maar wie was het!?

Liefde in de trein, liefde op het station, het overkomt ons allemaal weleens en daarom is het verhaal van Marije Nederveen uit Zandvoort zo herkenbaar. Hoewel... de toevoeging van de vetplant in het verhaal maakt het toch net wat bijzonderder.

Kocht een vetplant op Haarlem Centraal

In ieder geval: ze zoekt een man die op Haarlem Centraal, op 28 juli rond 18.00 uur in de winkel MAF op Haarlem Centraal een vetplant kocht. Ze had een superleuk gesprek met de man en is stiekem sindsdien helemaal hoteldebotel. Er is wel een praktisch probleem: ze weet niet wie het is!

Marije zoekt man met vetplant, want ze wil met hem op date na ontmoeting op Haarlem Centraal

Daar moesten Rob en Jeroen het fijne van weten. Inmiddels gaat het gedicht, waarmee ze via Facebook de man zoekt, heel het internet over. Speciaal voor Rob droeg ze het nog eens voor op de radio.

Signalement

Voor de duidelijkheid: Marije is een leuke dame met kort blond haar en een opvallende roze bril. Dan het signalement van de man in kwestie: hij was iets langer dan Marije, had donker haar en waarschijnlijk een blauw overhemd aan op de bewuste vrijdag. Marije denkt dat hij tussen de 35 en 40 jaar is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dus! Kun jij Marije helpen? Mail dan naar ekdomindeochtend [at] radio2.nl en misschien kunnen we zo Marije en haar liefde met elkaar verenigen. HELP DE LIEFDE! <3

Ster advertentie
Ster advertentie