Ekdom In De Ochtend

Gerard richt De Bond Tegen Vertrutting op

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard richt De Bond Tegen Vertrutting op

Dit mag wel, dit mag niet, dit moet wel, dit is verboden... Het is een keertje genoeg.

Het zat er al een tijdje aan te komen en vandaag was het zo ver: Gerard Ekdom heeft De Bond Tegen Vertrutting opgericht. Het is een keertje klaar en we hopen dat we Nederland kunnen verenigen tegen de vertrutting.

>> Word meteen lid van De Bond Tegen Vertrutting op Facebook

Mogen we ons kind niet meer kussen?

Hij speelde al een tijdje met het idee, want als iemand jeuk krijgt van betuttelende toestanden en moe wordt van de vertrutting in de wereld, dan is dat Gerard. De aanleiding om De Bond definitief op te richten, was het nieuws rondom Victoria Beckham.

Beckham-dochter Harper was namelijk jarig en Victoria gaf haar een dikke pakkerd op de mond. Moet kunnen, toch? Je dochter een kus geven op haar verjaardag? Nou... gezien de reacties die Victoria kreeg op de foto hiervan op haar Instagram-account, zijn daar de meningen over verdeeld. Mensen vonden dat Harper er ziek van kon worden en dat het leek of de dames 'aan het vrijen' waren.

Veel steun voor De Bond

Het moet niet gekker worden! Vond Gerard tenminste. Met hem heel veel mensen in de NPO Radio 2-sms, -app en op de Facebookpagina van De Bond Tegen Vertrutting. Vooral op die laatste zien we de duimpjes omhoog voor het initiatief flink toenemen.

Quote

Het moest moest maar eens klaar zijn met al die meningen alsof het wet is.

Niels in de NPO Radio 2-sms

Steun De Bond Tegen Vertrutting van Gerard Ekdom

Ben jij het eens met Gerard? Moet het klaar zijn met die betutteling en die meningen alsof ze wet zijn? Wil jij je zoon of dochter gewoon een kus kunnen geven (als zij dat ook oké vinden natuurlijk)? Like de Facebookpagina van De Bond Tegen Vertrutting! Zo simpel kan het zijn! En als je geen Facebook gebruikt, kun je ook hieronder een reactie achterlaten. Dan zetten we je naam gewoon bij de "aangemelde leden" van De Bond.

>> Like De Bond Tegen Vertrutting

Ster advertentie
Ster advertentie