Ekdom In De Ochtend

Voetbalwedstrijd eindigt in 40-0. VEERTIG - NUL!

  1. Nieuwschevron right
  2. Voetbalwedstrijd eindigt in 40-0. VEERTIG - NUL!

De inhaalwedstrijd tussen PJC uit Nieuwe Pekela en Borgercompagnie eindigde in een monsterscore. 40-0!!! Even bellen met topscoorder Harold Hut.

Een inhaalwedstrijdje in Nieuwe Pekela op woensdagavond eindigde lekker. Of dramatisch. Het lag er maar net aan voor welke club je bent, want PJC - Borgercompagnie eindigde in de monsterscore 40-0.

Recordcijfers

Dat is bijna één doelpunt elke twee minuten en bij rust stond het al 21-0. Niet normaal en daarom spreekt het Dagblad van het Noorden ook van "recordcijfers". Degene die 17 doelpunten op zijn naam mocht schrijven, Harold Hut, hing even aan de lijn.

Harold Hut won met 40-0 van Borgercompagnie en scoorde zelf 17 keer!

Hoe kan dit nou? Nou... Borgercompagnie begon de pot in de vijfde klasse F van het zondagvoetbal met maar negen spelers op het veld. Door blessures kwamen de mannen uit Veendam niet verder dan deze selectie. Ook ontbrak de vaste keeper, waardoor het wel een klein beetje prijsschieten werd.

Eer verdedigd

Harold heeft alle respect voor de jongens die wel op het veld kwamen en de eer van Borgercompagnie hebben verdedigd. Anders hadden de gevolgen voor de club nog wel vervelender kunnen eindigen. Hoewel... 40-0!?

Ster advertentie
Ster advertentie