Ekdom In De Ochtend

Douwe Bob live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bob live bij Ekdom in de Ochtend

Bepleisterd, maar daar hoor je niks van. Ennn... Douwe Bob had net de sleutels van zijn Fool Bar, waar hij eindelijk iets over kon vertellen.

Voor de tweede keer Douwe Bob live in de ochtendshow op NPO Radio 2. Vorige keer speelde hij nog 'The News'. Die was goed, maar inmiddels zijn we een album, Songfestival en twee singles verder. Hoog tijd om hem dus weer eens uit zijn bed te lichten voor een livetrack bij Gerard.

Gehavend

De nieuwe single is 'How Lucky We Are'. We twijfelde bij het horen van die livetrack écht even of niemand stiekem de albumtrack had ingestart, want wat klonk het strak! Die video hierboven kun je wel even in je favorieten zetten.

Wat wel opvalt is dat Douwe geen gitaar speelt en een Nelly-achtige pleister op zijn gezicht heeft. Why? Hij is met zijn brommer tegen een auto geknald (of andersom). Daar kwam hij niet zonder kleerscheuren, blauwe plekken, schrammen en wat niet meer vanaf. Je hoort er overigens niks van. Gelukkig maar.

The Fool Bar kan open

Ook rinkelde er een dikke sleutelbos in de zak van Douwe Bob. Die was niet van zijn Tomos, maar van zijn nieuwste aankoop: The Fool Bar. Hij droomde er altijd van, zei al dat hij ermee bezig was en nu is het zo ver! De sleutels zijn binnen, de verbouwing kan beginnen en de deuren gaan over anderhalve maand open in Amsterdam Oost. De afspraak voor een ochtendshow met Douwe Bobs gebakken eieren en koffie staat al!

Ster advertentie
Ster advertentie