Ekdom In De Ochtend

Caro Emerald live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Caro Emerald live bij Ekdom in de Ochtend

Wat was ze weer gooooeeeed! Ook een te gekke Madonna-cover!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Caro Emerald is toch wel een graaggeziene gast bij Radio 2. Dat bracht haar op een interns grijze maandagmorgen naar de studio voor twee hele lekkere livetracks die in elk geval de zon uit je speakers lieten komen.

The Ghost of You

'The Ghost Of You' is namelijk haar nieuwe single en is weer net even anders dan de vorige, zonder haar herkenbare Caro Emerald-sound te verliezen. Rondom Halloween pakte ze het overigens even helemaal anders aan met een duistere, maar minstens zo goede remix van de plaat. Ze blijkt toch telkens van vele markten thuis. Live was het origineel ook weer steengoed.

Primeur! Caro Emerald heeft een kersplaat gemaakt!

Kerst!

Caro zit alles behalve stil. Niet alleen is ze druk met de jongste Emerald-telg, maar ook muzikaal. Zo kon ze Gerard een klein primeurtje geven met een vroege versie van... EEN KERSTPLAAT! Gerard rook de dennennaalden al, want dat belooft veel goeds voor de kerstmaanden.

Top 2000-cover

En dan tot slot: de Top 2000-cover. Altijd een heikel punt, zeker omdat Caro de vorige keer de lat superhoog legde met haar Kate Bush-cover van 'Wuthering Heights'. Nou, dit keer ging ze er gewoon overheen met 'La Isla Bonita'. Beter dan het origineel van Madonna? Eigenlijk, stiekem... ja! Zo tof!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie