Ekdom In De Ochtend

Jonathan Jeremiah maakte je weer wonderschoon wakker

  1. Nieuwschevron right
  2. Jonathan Jeremiah maakte je weer wonderschoon wakker

Dat was weer lekker, zeg! Muzikaal zat je weer lekker met Jonathan Jeremiah in de Radio 2-studio.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is niet voor de eerste keer dat Jonathan Jeremiah te gast was bij Gerard in de studio. They go waaaaaaaaaaay back. Waarom komt 'ie zo vaak langs? Nou, omdat het al-tijd goed en gezellig is met deze Engelsman. Muzikaal altijd fantastisch.

'Good Day' = goede plaat

Even geleden bracht hij een nieuwe single uit getiteld 'Good Day' en die viel weer goed in de smaak bij Gerard en heel Radio 2. Zo werd de plaat 5-sterren Track en later ook NPO Radio 2 Topsong. Je kunt 'm vast al lekker meeneurieën, want dat refrein met laaaala, lalala blijft lekker hangen.

Jonathan Jeremiah vindt Nederland schilderachtig

'Good Day' is een voorproefje van een nog te verschijnen album. Je moet nog tot augustus wachten, maar dit smaakt naar meer. Gerard is een van de lucky few die de plaat al heeft mogen horen en die is razend enthousiast. Hij gaat weer een beetje terug naar zijn soul roots en dat is een bijzonder goede keuze.

Otis Redding

Wat ook een goede keuze was, was Jonathans cover uit de Top 2000. Ook daarbij ging hij terug naar de oude soul met '(Sittin' On) The Dock Of The Bay' van Otis Redding. Dat ging zo...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie