Ekdom In De Ochtend

The Stone Roses - 'All For One'

  1. Nieuwschevron right
  2. The Stone Roses - 'All For One'

Voor het eerst sinds halverwege de nineties nieuw materiaal van The Stone Roses en dat klinkt heel lekker!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jazeker! The Stone Roses hebben een nieuwe single! Het heeft bijna twintig jaar geduurd, maar dat lijkt het wachten waard, want 'All For One' klinkt superlekker. Daarom schotelt Gerard hem een week lang aan je voor als ontbijtje bij de ochtendshow.

Stone Roses

Tussen 1983 en '96 waren The Stone Roses in engiszins wisselende formatie een schoolvoorbeeld voor de zogenaamde Manchester (of moeten we Madchester zeggen?) Sound: een Britpop/-rockstroming die heel, héél populair werd tot in de nineties. Ze inspireerden onder meer Oasis. En zoals het bij een goede Britpop-band gaat, gingen ook deze heren met ruzie uit elkaar.

Nieuw werk

De leden die het langst in met elkaar in de band hebben gezeten, zijn nu weer bij elkaar! Ian Brown, John Squire, Mani en Reni zijn de studio ingedoken voor een nieuwe single. Overigens waren de heren al eerder bij elkaar voor een aantal reünie-concerten, maar nieuw werk liet even op zicht wachten. Dat is er nu en klinkt te gek. Beetje vintage-sound, beetje 'Paperback Writer' van The Beatles, heel erg fijn!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie