Ekdom In De Ochtend

MIAMIGO - 'What I Want'

  1. Nieuwschevron right
  2. MIAMIGO - 'What I Want'

Supereighties en super van nu! Gerard schotelt je zijn eerste 5-sterren Track van 2016 voor en die is wel heel erg lekker.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Je kunt het jaar bijna niet lekkerder beginnen dan met een hagelnieuw, superfijn liedje en laat Gerard daar nou net een neusje voor hebben. Wekelijks zet hij er één in de spotlights en draait hij elke dag in Ekdom in de Ochtend. De eerste track van 2016 die het predikaat '5-sterren Track' mag dragen is 'What I Want' van Miamigo.

Miamigo

Na die preview in bovenstaand filmpje, wil je natuurlijk meer weten. Miamigo (of eigenlijk moet je MIAMIGO zeggen, maar dat staat zo schreeuwerig) bestaat uit Liam en Jamie en na 10 jaar samen in noord-Londen muziek te hebben gemaakt, besluiten ze de boel op te pakken en dat in de zuid-Engelse kustplaats Brighton neer te zetten. Als ze dan toch bezig zijn, maken ze hun werk ook ein-de-lijk openbaar. Goede keus wel.

Hard To Love

Begin zomer 2015 komt zo de EP Hard To Love uit, waarmee het publiek voor het eerst kennis kan maken met hun sound die druipt van de jaren tachtig (en de daarbij behorende synthesizer), maar toch lekker fris klinkt. Invloeden halen ze van Michael Jackson, Duran Duran, New Order en zelfs een heel klein beetje uit het werk van John Carpenter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'What I Want'

Een krap halfjaar na de eerste EP, komt de volgende alweer uit onder de titel Soda Lime Love. Het leukste liedje van die EP vindt Gerard dus 'What I Want', want dat is precies wat hij wil zo aan het begin van het jaar: een ongelooflijk goede plaat!

Ster advertentie
Ster advertentie