Ekdom In De Ochtend

Douwe Bob live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bob live bij Ekdom in de Ochtend

Met kleine oogjes kwam hij binnen bij Gerard, maar hij was er! En hoe!? Douwe Bob speelde 'The News' live bij Ekdom in de Ochtend én nog een nummertje extra voor de site.

Wat een goed nieuws dat Douwe Bob je ochtend kwam opvrolijken op NPO Radio 2. Voor hem een klein tikkie minder, want het was gisteravond bij Opium zo gezellig, dat de wekker pijnlijk vroeg ging vrijdagochtend. Maar Douwe heeft het gered! Hij werd door Gerard natuurlijk met open armen ontvangen, want de twee gaan way back naar zijn eerste optreden bij De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

De middag voor hij lang zou komen, stuurde Douwe nog een filmpje op waar hij zijn kleine hondje knuffelde. Ook weten we dat hij gek is op paardrijden. Dan weet je dat Gerard het dilemma voorlegt tussen hondjes en paarden. Die keuze is makkelijk voor Douwe, want zoals hij het zelf zegt: 'Ik schrijf liedjes en ik rijd paard. Dat is wat ik doe.' Helder.

Extra liedje voor de website

Maar hij doet wel meer hoor. Zoals bijvoorbeeld gitaar spelen. En zingen! Naast het prachtige 'The News' deed hij voor de website nog een liedje: 'Sweet Sunshine'. Die konden we wel gebruiken op de druilerige morgen!

Supersnelle 60 seconden met Douwe Bob

Tot slot, toen iedereen uitgeteld en uitgespeeld was, kreeg Douwe nog één opgave: het supersnelle diepte-interview met Gerard Ekdom. Ed Struijlaart had de lat extreem hoog gelegd met 20 beantwoorde vragen in 60 seconden. Aan Douwe Bob de taak om dat record te verbeteren...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie