Ekdom In De Ochtend

Bear's Den keert terug bij Ekdom en da's top!

  1. Nieuwschevron right
  2. Bear's Den keert terug bij Ekdom en da's top!

Voor de tweede keer deze mannen in de studio, want de deur staat altijd open voor Bear's Den. Ouderwets goed, ook akoestisch!

Afgelopen zomer kwamen de heren van Bear's Den voor het eerst langs in Gerards ochtendshow. Toen was net het album Red Earth And Pouring Rain net uit en viel Gerard als een blok voor 'Dew On The Vine'. Daarom staat de deur al-tijd open voor de bebaarde mannen uit Londen.

Terug!

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en is de nieuwe single uit: 'Emeralds'. Alle reden om ze weer met open armen te ontvangen bij NPO Radio 2!

Bear's Den gaat lekker en had een primeurtje: optreden op Down the Rabbit Hole

De mannen gaan lekker. Uitverkochte tour door de VS, lekkere liedjes maken en een festivalseizoen voor de deur. Daarover gesproken: de mannen staan op Down The Rabbit Hole! Had Gerard tussendoor toch een primeurtje.

Top 2000-cover: Bryan Adams

De mannen wilden na hun eigen plaat best even blijven hangen om nog een liedje uit de Top 2000 te coveren. Ze hadden namelijk wel een ultieme classic in hun repertoire: 'Heaven' van Bryan Adams. Want iedereen houdt stiekem een beetje van Bryan Adams.

Ster advertentie
Ster advertentie