Ekdom In De Ochtend

Amber Gomaa - 'Girlfriend'

  1. Nieuwschevron right
  2. Amber Gomaa - 'Girlfriend'

Het singletje van Amber Gomaa is gewoon goed. Daarom hoor je 'Girlfriend' een week lang, elke show, want Gerard roept 'm uit tot zijn 5-sterren Track.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Je hoeft het niet altijd van ver te halen als je iets goeds wilt, soms is het gewoon heel erg dichtbij. Neem bijvoorbeeld de nieuwe single van Amber Gomaa. De Nederlandse heeft net een nieuwe EP, Sun Gazing, uit en de single 'Girlfriend' valt behoorlijk in de smaak.

5-sterren Track

Zo behoorlijk zelfs dat Gerard Amber eens even belde in de maandag-uitzending van Ekdom in de Ochtend, heel toevallig rond het moment dat hij zijn nieuwe 5-sterren Track bekend zou maken. Kortom: een week lang hoor je 'Girlfriend' elke ochtend op NPO Radio 2.

Win kaartjes voor de tour van Amber Gomaa

In dat belletje maakte Amber meteen bekend dat ze op tour gaat! Lekker bezig hoor! Die tour brengt haar all over Nederland. Voor de concerten op 22 januari in Hedon, Zwolle, 23 januari in Patronaat, Haarlem of op 11 februari in Luxor Live, Arnhem mogen we kaartjes weggeven! Leuk, hè? Reageer op het Facebookbericht van Ekdom in de Ochtend en wie weet kun je er voor nop heen.

Wie is Amber Gomaa eigenlijk?

Het mag dan de eerste soloplaat van Amber zijn, ze is echt geen nieuweling in de muziekbizz. Zo ging ze al heel lekker in de band van Alain Clark en ook in die van Jett Rebel stal ze de show op bijvoorbeeld Lowlands, North Sea Jazz of op Sziget. Samen met Jett dook ze de studio in en maakte ze de EP Sun Gazing vol met soulvolle, funky liedjes en die klinkt als een klok. Zoals ze zelf zegt: "Mijn doel met deze EP was om mijn eigen sound neer te zetten, met songs die niet zo voor de hand liggen. Ik word zelf heel onrustig als ik te lang in een comfortzone blijf hangen, ik wil mensen blijven verrassen."

En beluister 'Girlfriend' hieronder in zijn geheel:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie