Ekdom In De Ochtend

Vermoeide Floortje Dessing is Nederland alleen maar meer gaan waarderen

  1. Nieuwschevron right
  2. Vermoeide Floortje Dessing is Nederland alleen maar meer gaan waarderen

Na maanden overuren maken, is het voor Floortje Dessing eindelijk tijd om even bij te komen en dat doet ze het liefst gewoon thuis in Nederland.

Radioreünie! In een ver, ver verleden maakten onze invalstagiairs Rob en Jeroen nog radio bij Veronica en raad eens wie er bij hen op de producersstoel zat en zelf ook nog presenteerde? Floortje Dessing! Op maandagochtend in alle vroegte hing ze aan de lijn met haar oude radiobuddies om even bij te kleppen.

Vermoeid

Floortje klonk een beetje vermoeid en dat bleek wel te kloppen. Gek? Nope, want na een seizoen de hele wereld overreizen naar letterlijk de grootste uithoeken, ben je wel toe aan... vakantie. Floortje viert die het liefste thuis, want daar komt ze echt bij.

En laatst toen ze op haar fietsje de polder door ging had ze door dat ze toch wel heel erg blij is met Nederland. Zo goed voor elkaar en ook nog je familie en vrienden dichtbij. Daarom komt ze zo graag bij in haar thuisland.

SGP

Rob had nog een verrassing voor Floortje. Zoals hij doet, ging hij dit weekend zijn archief door en kwam daar een heel oud bandje tegen met een heel oud fragmentje van een oud-collega. Je raadt het al: Floortje die in haar tijd bij Shock Radio op Radio Veronica wat had gemaakt.

Een soort audiotrailer van een fictieve film getiteld De SGP Man. Excuus voor de audiokwaliteit, niet voor de grappen.

Of Floortje er zelf zo trots op was... achja...

Ster advertentie
Ster advertentie