Ekdom In De Ochtend

Niels Geusebroek & Sarah Bettens live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Niels Geusebroek & Sarah Bettens live bij Ekdom in de Ochtend

De crème de la crème van de Belgisch-Nederlandse muziekscene stond op een doordeweekse donderdagochtend gewoon in de studio. Mét cello!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niels Geusebroek heeft een prachtig duet op zijn plaat Wildfire staan. En een duet... doe je niet alleen. Hij wordt vocaal bijgestaan door de Belgische Sarah Bettens. Niet de minste dus, want sinds de nineties is ze door K's Choice al een grote naam in de Belgische muziekbizz. Op een grijze donderdagochtend kwamen ze naar de NPO Radio 2-studio om 'All I Want' live en akoestisch te spelen en dat was gewoon supermooi.

Tankstation

Hoe zijn Niels en Sarah eigenlijk bij elkaar geraakt? Op zich is de Belgisch-Nederlandse samenwerking al bijzonder, maar als je bedenkt dat Sarah tegenwoordig in de VS woont, is de kans nog kleiner dat ze elkaar toevallig tegenkwamen. Toch ging het min of meer zo.

Bij een tankbeurt liep Niels een meisje van de merchandise van K's Choice tegen het lijf en die raakten aan de praat. Toen kreeg 'ie een 'eureka'-moment! Hij had namelijk een duet geschreven, maar zocht nog een goede zangeres om daar de vrouwelijke vocalen te verzorgen. Hij dacht toen hij de band K's Choice hoorde, meteen aan Sarah en via de merchandisemevrouw kreeg hij een mailadres. Sarah was er wel voor in en zo ontstond 'All I Want', een van de mooiste liedjes op Wildfire.

Clubtour Part 2

Ondertussen tourt Niels met dat album Nederland door. Wegens succes verlengd, want in november begint Part 2 van de clubtour van start. Groningen, Middelburg, Helmond, Rotterdam, Leiden en Alkmaar worden allemaal muzikaal verblijd met een nu al superoptreden van Niels. Topavond gegarandeerd.

'Not An Addict'

Maar even terug naar de donderdagochtend. Op Gerards verzoek speelden Niels en Sarah de uitdaging aan voor een classic cover. Sarah hield het dicht bij huis en koos 'Not An Addict'. Voor het eerst ooit samen met Niels live op je radio en dat was zo mooi! ZO MOOI!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie