Ekdom In De Ochtend

Alex Newell, Jess Glynne & DJ Cassidy - 'Kill The Lights'

  1. Nieuwschevron right
  2. Alex Newell, Jess Glynne & DJ Cassidy - 'Kill The Lights'

Een sterrenteam uit een sterrenserie en dan ook nog eens Nile Rodgers erbij. Dit kan alleen maar een winner worden en daarom hoor je 'm twee weken lang in Ekdom in de Ochtend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De eer is aan Wouter van der Goes en Jeroen Kijk in de Vegte om een nieuwe 5-sterren Track te kiezen. Niet altijd hoor, maar alleen als zijn de honneurs waarnemen tijdens Gerards vakantie. Over deze track is nog wel kort overleg geweest met de 'man des huizes', want die support de keuze voor dit plaatje compleet. Had 'ie zelf ook willen kiezen. En omdat de heren zo fan zijn van dit nummer, is het gewoon twee weken lang de 5-sterren Track!

Vinyl

Waar komt deze track in hemelsnaam vandaan? Nou... op dit moment zendt zender HBO de serie Vinyl uit; een serie over de opkomst van de popmuziek in het vinyltijdperk met Mick Jagger als geestelijk vader. In die serie is er een hele dikke, vette hit die de ronde gaat en dat is gewoon deze nieuwe plaat van Alex Newell, Jess Glynne en DJ Cassidy!

'Kill The Lights'

Die is funky, die is disco, die is lekker en poplegende Nile Rodgers speelt ook nog eens mee! We kunnen er lang of kort over praten, maar dit is gewoon een hele toffe, goede plaat. Vintage, retro en toch hip. Nouja, we krijgen er voorlopig geen genoeg van en daarom draaien we 'm twee weken lang elke ochtend op Radio 2!

Ster advertentie
Ster advertentie