Ekdom In De Ochtend

Faces On TV - 'Love/Dead'

  1. Nieuwschevron right
  2. Faces On TV - 'Love/Dead'

De zuiderburen leveren de volgende 5-sterren Track. Alleen al het supercatchy melodietje uit 'Love/Dead' verdient het om elke dag gedraaid te worden!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gerard is fan en Faces On TV en het orkest bewijst dat niet alles wat goed is van ver moet komen. Gewoon aan de zuidkant even de grens oversteken en je hebt beet. Een week lang hoor je elke ochtend 'Love/Dead' en daar ben je blij mee. Believe us.

Faces On TV

Hij is 26 jaar oud, komt uit Gent en heet Jasper Maekelberg. Oh! Hij is ook megamuzikaal en maakte al platen voor onder meer Gabriel Rios. Hij mag ook de mannen van Oscar and the Wolf onder de fans van zijn solowerk rekenen. En dat terwijl er nog niet eens een album of EP uit is. Hij speelt alles zelf in en produceert ook alles helemaal zelf. Kortom: Jasper (of Faces On TV) gaat lekker.

'Love/Dead'

De tweede single van Faces On TV valt al behoorlijk in de smaak met het ongelooflijk catchy melodietje, de lekkere synthesizers, knallende drums en het hele dikke eighties-sausje. Ergens aan het begin van 2016 (waar we dus middenin zitten) moet de debuut-EP van Faces On TV uitkomen en daar is 'Love/Dead' een heel fijn voorproefje van.

Over de clip willen we het ook nog kort hebben. De 3D-geanimeerde video is gemaakt door Victor van Rossem. Eerder maakte hij al een docu over een trip van 5000 kilometer om iemand te ontmoeten die Facebook als vriend aanradde. In stemmig zwart-wit maakte hij hier een perfecte visuele begeleiding voor de track. Zeker de moeite waard om even te bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie