Ekdom In De Ochtend

Gerard interviewt Robbie Williams

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard interviewt Robbie Williams

In een schemerige hotelkamer kreeg Gerard de kans om Robbie Williams te spreken. Dat was een tikkie ongemakkelijk, grappig, gezellig en eindigde met... een beetje braaksel in Robbie's mond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Of Gerard het leuk vond om in Amsterdam even een paar minuten met Robbie Williams te kletsen, was de vraag. Nou, dat wilde Gerard natuurlijk wel. Dus zat hij op een herfstachtige woensdagmiddag bij Robbie Williams op de hotelkamer in een knus, schemerachtig zithoekje te babbelen over Gerards sexy, sexy stem, het nieuwe album, zijn twee kinderen en een tour.

Zure oprisping

Maar het meest opmerkelijke moment van het gesprek was (na het licht dat even uitviel) toch wel de letterlijke zure oprisping van Robbie, waardoor hij wel even een klein pepermuntje kon gebruiken. Zijn kleinde kindjes hadden een klein virusje opgepikt en daar papa mee aangestoken. Op een onbewaakt moment kwam er daardoor wat braaksel omhoog. Achja... wie kan er zeggen dat Robbie dát gedaan heeft tijdens een interview?

Quote

I don't want this to be the your lasting memory of Robbie Williams: he smelt of puke. It's more my vanity than for your nostrils.

Robbie Williams

[Vul hier uw grap over smerige opmerking/smakeloze grap in.]

Tour: in juli in Nederland

Tot slot een dingetje voor de fans, want die zijn heel benieuwd wanneer meneer Williams weer naar Nederland komt voor een optreden. Een exacte datum had hij nog niet, maar het wordt zeker juli. Ruim al je avonden die maand maar vast uit, want daar wil je zeker bij zijn!

Ster advertentie
Ster advertentie