Ekdom In De Ochtend

Hans was bij het meest bizarre metalconcert ooit

  1. Nieuwschevron right
  2. Hans was bij het meest bizarre metalconcert ooit

Metalfan Hans beleefde gisteravond het meest bizarre én teleurstellende metalconcert ooit in de Tilburgse 013.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hans van Hirtum zag gisteren hoe Five Finger Death Punch het binnen recordtijd wist te verpesten voor het Tilburgse publiek: na amper 45 minuten verlieten ze onder luid boe-geroep het podium.

De avond was al op een bizarre manier begonnen: de metalband uit Las Vegas kwam namelijk op met een andere, onbekende zanger. Uiteindelijk nam Ivan L. Moody het van hem over, maar toen begon de ellende pas echt. Na ieder nummer werd de show tijdelijk stil gelegd en verdween de band van de bühne.

Hans was bij het meest bizarre metalconcert ooit

"F*cking ego!"

Zanger Ivan verontschuldigde zich nog wel voor het feit dat hij te laat was, en zei dat hij de enige echte zanger van de band was. Daarna probeerde hij het publiek 'Ivan, Ivan' te laten schreeuwen. Daar was volgens bezoeker Hans de gitarist niet blij mee. 'Ik zag hem nog "that's called fucking ego" zeggen en een wegwuifgebaar maken. Later gooide hij nog zijn gitaar op de grond, waarna hij twee nummers niet op het podium kwam. Toen dacht ik: dit gaat niet goed, dit kan nog wel eens het laatste optreden van Five Finger Death Punch zijn.'

Of de band daadwerkelijk uit elkaar gaat, is nog maar de vraag: de band staat dit weekend namelijk op Graspop én zou volgens Hans aan het eind van het jaar naar AFAS Live komen. Daar zullen de meeste 013-bezoekers waarschijnlijk niet bij zijn: volgens Hans wilden de meeste fans na afloop van het debacle gisteravond hun geld terug.

Foto: via Twitter (@CyberKaylee)

Ster advertentie
Ster advertentie