Ekdom In De Ochtend

Wakker worden Matt Simons

  1. Nieuwschevron right
  2. Wakker worden Matt Simons

Hij scoorde de eerste 5-sterren Track van het jaar en natuurlijk moest 'ie dan snel langskomen! Heerlijk wakker worden met een piano en Matt Simons.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Matt Simons is vriend van heel Nederland, dus ook van Gerard Ekdom. De mooie piano- of akoestische liedjes van de Amerikaan zijn keer op keer een schot in de roos. Zo ook 'When The Lights Go Down' die dankzij invallers Frank en Paul de eerste 5-sterren Track van 2017 werd. Het kon dan ook niet anders dan dat hij snel weer een keertje langs zou komen in de studio.

Maandagmorgen was het zo ver! Best een prestatie, want Matt is superdruk! Hij reist de hele wereld over en is de laatste dagen weer in Nederland (het land waar 'ie toch een zwak voor heeft) voor een reeks optredens bij De Vrienden Van Amstel Live. Koud van het podium, stond hij een paar uurtjes later in de Radio 2-studio voor de single!

Matt Simons deed mooie dingen bij Vrienden van Amstel én is verloofd

Bij die Vrienden Van.... staat 'ie onder meer met Racoon voor een duet. Daar zingt 'ie samen met Bart een speciale versie van 'Oceaan'. Maar ondertussen ook alleen met zijn ukelele de zaal stil krijgen met zijn eigen 'Catch & Release'. Het gaat lekker met Matt.

Ook op persoonlijk vlak gaat het goed, want hij is onlangs verloofd! Gerard heeft al een draaiklus op de bruiloft binnen.

James Taylor Top 2000-cover

En naar goed gebruik vroeg Gerard Matt of hij een cover wilde spelen van een plaat uit de Top 2000. De keus viel op een prachtige plaat van James Taylor: 'Fire & Rain'. Dat deed hij weer zo ongelooflijk mooi. Nooit meer wat aan doen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie