Ekdom In De Ochtend

Maradona kocht een "saaie blauwe pyjama" bij Tein

  1. Nieuwschevron right
  2. Maradona kocht een "saaie blauwe pyjama" bij Tein

Het leek een normale ochtend in de Hema te worden... Tót Maradona binnenwandelde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In de categorie dingen die je nooit had verwacht: Maradona in de Hema in Mierlo die zo'n 400 euro aan spullen afrekent. Ja, je leest het allemaal goed.

Maradona op trainingskamp in... Mierlo!?

Op een druilerige dinsdagochtend was dat precies wat er gebeurde vlak na opening. Op dit moment is Diego Maradona trainer van het FC Fujairah uit de Verenigde Arabische Emiraten en is hij met zijn team op trainingskamp in het Brabantse Mierlo. Ja, waarom niet!? En wat doe je dan als je wat spulletjes bent vergeten? Die haal je gewoon bij een Nederlandse winkel.

Naar de Hema!

Dus stond 'ie in de lokale Hema in Mierlo. Daar moesten Wout en Jeroen meer van weten! Dus belden ze even met Tein Vierbergen die onverwachts de werkdag van zijn leven had als voetballiefhebber:

Maradona kwam shoppen bij Tein in de Hema en kocht... een saaie blauwe pyjama

"Wow!"

Tein herkende de voormalig topvoetballer meteen, ondanks de niet echt natuurlijke habitat van 'Pluisje'. "In een keer stond hij daar, ik dacht echt 'wow'," vertelt Tein. Hij had uiteindelijk ruim de tijd om hem te observeren, want Maradona spendeerde een dik uur in de winkel om allerlei verzorgingsproducten en een "hele saaie, blauwe pyjama" te kopen.

Quote

Gewoon een hele saaie, donkerblauwe pyjama. Stelde niet veel voor.

Tein Vierbergen, Hema Mierlo

Blijkbaar was 'ie ook een beetje hongerig, want hij vroeg het personeel of ze nog een van de legendarische broodjes rookworst voor hem hadden. Helaas moesten ze 'm daarover teleurstellen, want dit is nét die Hema die die niet standaard in het assortiment heeft.

"Heel relaxed"

Tein en de collega's bleven professioneel, maar durfden het uiteindelijk na het afrekenen toch aan: "mogen we misschien met u op de foto?" Dat was geen probleem! Sterker nog: "daar was hij heel relaxed in," vertelde Tein. Mooi! Want je hoort weleens andere verhalen over de ex-topspits.

Dus had Tein mooi de werkdag van zijn leven. Hij stond op de foto met Maradona! En we weten nu allemaal wat hij 's avonds droeg toen hij in zijn hotelletje onder de wol kroop.

Ster advertentie
Ster advertentie