Ekdom In De Ochtend

Droom komt uit voor Maartje (8): ze is eindelijk bruidsmeisje

  1. Nieuwschevron right
  2. Droom komt uit voor Maartje (8): ze is eindelijk bruidsmeisje

Vrijdag 7-7-'17 is niet alleen de mooiste dag van Elien en Dennis die in het huwelijksbootje stappen. Ook voor Maartje komt een droom uit: ze is bruidsmeisje!

In februari zag Gerard een berichtje in de krant van Maartje van 8 uit Ede (Gld). Zij wilde niets liever dan een keertje bruidsmeisje zijn. Eén probleem: niemand in de omgeving van Maartje of haar ouders ging trouwen. Het zat er gewoon voorlopig niet in...

Gerard koppelde Maartje aan Dennis en Elien

Maar dat hoefde geen probleem te zijn, want Gerard regelde het voor haar! Dennis en Elien uit Steenbergen zouden op 7-7-'17 in het huwelijksbootje stappen en hadden nog wel een bruismeisjes-spot over voor Maartje. Met een paar maandjes voorbereiding zou het wel goedkomen.

Droom komt uit voor Maartje (8)! Ze mag eindelijk bruidsmeisje zijn

En op vrijdag 7 juli was het dan écht zo ver! Op deze bloedspannende ochtend belde Gerard met de bride to be Elien én bruidmeisje Maartje.

Ready!

Ze waren er helemaal klaar voor! Maartje had op voorhand al de jurk van Elien gezien (heel speciaal) en was helemaal excited over haar eigen lila bruidsmeisjes-outfit mét bijpassende nagellak. Ook begon de vakantie net wat eerder voor Maartje, want van school kreeg ze uiteraard een dagje eerder vrij om haar droom uit te laten komen. Dat kan alleen maar een mooie dag worden!

En zo zag Maartje er als dolgelukkig bruidsmeisje uit:

Ster advertentie
Ster advertentie