Ekdom In De Ochtend

Danny compleet verrast door valentijnsserenade van Niels Geusebroek

  1. Nieuwschevron right
  2. Danny compleet verrast door valentijnsserenade van Niels Geusebroek

Love, love, love! Danny vindt de muziek van Niels Geusebroek te gek en kreeg daarom van zijn grote liefde Annemieke een serenade van Niels in hoogst eigen persoon.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat is er mooier dan jouw liefde bezongen krijgen door de artiest waar je helemaal weg van bent. IN JE EIGEN WOONKAMER! Gerard regelde het voor Valentijnsdag en zo gaf Niels Geusebroek een privé-miniconcert voor Danny in Lelystad.

Frank van 't Hof staat in een ijskoud Lelystad met een enorme verrassing van Annemieke

Zijn lieve vriendin Annemieke had haar grote liefde Danny een klein weekje geleden aangemeld voor de Valentijns-ochtendserenade. Waarom? Nou, Danny vindt de muziek van Niels te gek, ze samen zijn al naar meerdere concerten geweest én Danny kan het liedje 'Street Of Hearts' zelf ook op gitaar spelen. Het is namelijk een van zijn favoriete liedjes.


Fan Danny speelde samen met Niels Geusebroek een van zijn favoriete nummers

Dat leverde een mooi moment op. Danny wist van niks, Frank van 't Hof overviel hem met Niels Geusebroek in een ijskoud Lelystad en vervolgens zat hij samen met zijn vriendin te kijken en luisteren naar een prachtige, akoestische live-versie van 'Street Of Hearts'. Muisstil, compleet verrast, optimaal aan het genieten.

Samen spelen

En als 'ie er toch was, moesten Niels en Danny natuurlijk ook even samen spelen! We pikten nog een klein stukje mee in de show... Klonk helemáál niet verkeerd!

Fan Danny speelde samen met Niels Geusebroek een van zijn favoriete nummers

Ster advertentie
Ster advertentie